Verandawoning De Regent I
Nog slechts 2 te koop!
Woon jij hier eind 2021?

bouwnummer 5 en 7
vanaf € 495.005,- v.o.n. (4-laags)
incl. verplicht af te nemen parkeerplaats á € 27.500,-

Verandawoning

bouwnummer 5 en 7

  • Ruimte voor iedereen door het woonoppervlakte van circa 119 m2 en 144 m2
  • Mogelijkheid voor kantoor/werkplek aan huis op de begane grond of bijvoorbeeld als 2e woonkamer 
  • Veranda van 8 meter lang aan het gezellige autovrije pleintje grenzend aan de woonkamer 
  • Op de tweede verdieping 2 slaapkamers. Bouwnummer 5 heeft een extra verdieping met een 3e slaapkamer
  • Geheel voorzien van vloerverwarming, luxe sanitair en grote wand- en vloertegels 
  • Heijmans SlimWonen huisautomatisering 

Downloads

Alles is bijzonder aan dit woningtype. De breedte. De indeling. De ligging en de buitenruimte. De 8 meter woningbrede veranda aan de voorkant van de woning biedt een heerlijk, beschutte plek om buiten te zijn. Hier kun je genieten van de gezelligheid die zich op het speel- en ontmoetingspleintje voor de deur afspeelt. Hier rijden geen auto’s. Kinderen kunnen er dus op een veilige manier leren fietsen. 

Dat de Verandawoning in de breedte is gebouwd, maakt de woning anders dan anders. Ook de indeling is origineel; op de begane grond is een grote ruimte die perfect is als werkplek aan huis. Of te gebruiken als extra woonkamer, atelier of als aparte speelkamer voor de kinderen. En er is veel bergruimte, zowel in de berging als in de trapkast. Op de gehele eerste verdieping is de woonkamer en de keuken. Aangrenzend een royale veranda over de gehele woningbreedte. 

Op de tweede verdieping zijn 2 fijne slaapkamers en een ruime badkamer voorzien. Bouwnummer 5 heeft een extra derde verdieping met een zeer ruime 3e slaapkamer. De badkamer en toiletruimte is het huis zijn afgewerkt met luxe sanitair en grote wand- en vloertegels van het betrouwbare Villeroy & Boch. Vloerverwarming verwarmt de woning en is aangesloten op de duurzame stadsverwarming. In de aankoop is één eigen parkeerplek op het afgesloten binnenterrein inbegrepen. 

Download hier de documentatie

Interesse? Schrijf je direct in voor één van de laatste beschikbare bouwnummers van De Regent I en één van onze makelaars neemt contact met je op! Kun je niet wachten? Bel dan snel voor een vrijblijvende afspraak! 

Direct inschrijven  Direct contact