De Regent

De volgende én laatste fase met nieuwe woningen in Energiekwartier is De Regent. In deze fase woon je straks in een nieuw hoekje van Energiekwartier aan een centraal gelegen en autovrij pleintje. Hier drink je straks met je nieuwe buren een verkoelend drankje op een warme zomeravond terwijl je kinderen hier zorgeloos spelen. De Regent ligt aan het kanaal én zeer dicht tegen de Zeeheldenbuurt, het is misschien wel de beste plek in Energiekwartier! In de eerste fase, Regent I,  die in verkoop is kun je kiezen uit fijne eengezinswoningen in Haagse stijl in 3 types: terraswoning, verandawoning of poortwoning. De bouw van Regent I is gestart en er zijn nog enkele woningen te koop! Interesse? Bekijk het aanbod en schrijf je in! 

Woningaanbod

 

Parkeren

  • Alle toekomstige bewoners van de eengezinswoningen van De Regent hebben een eigen parkeerplaats bij de woning. 
  • Het is niet mogelijk om in Energiekwartier een parkeervergunning te verkrijgen. Dit is niet mogelijk voor zowel de bewoners als voor bezoek. Meer informatie staat in het besluit van de gemeente
  • Bewoners van De Regent kunnen gebruik maken van car sharing, ook wel deelmobiliteit genoemd. Deze mogelijkheid wordt aangeboden door Heijmans om dit te stimuleren en de straten groen en zo aangenaam mogelijk te houden en CO2 uitstoot te verminderen. Dit zit dus niet in de v.o.n. prijs, maar wordt ter introductie aangeboden.
  • Deze auto’s komen in de openbare ruimte en het aantal is afhankelijk van het gebruik, dit wordt gemonitord.
  • Dit ‘basis proefabonnement’ is voor de bewoners kosteloos voor een periode van 3 jaar en staat voor 4 uur per maand met 100km. Dit abonnement kan worden uitgebreid. Via een app is de auto gemakkelijk te reserveren.
  • De auto’s zijn eigendom van We Drive Solar en het aanbod van de deelmobiliteit is een extra service. Kopers kunnen geen aanspraak maken op tegemoetkoming mocht We Drive Solar de mobiliteit niet kunnen handhaven. 

Deze planning is een globale inschatting en kan nog wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Ontvang relevante updates over het project Wonen in Energiekwartier.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.