De Regent II is in verkoop!

Interesse? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar
vanaf € 574.750,- v.o.n.

Facebookchat

Maak gebruik van Facebook Messenger om met het verkoopteam te chatten. 

Chat via Facebook

www.facebook.com/Energiekwartier 

Contact 

Bel of e-mail direct naar makelaar en/of verkoopteam. 

Bel het verkoopteam 

E-mail het verkoopteam

Ontdek het bruisende Energiekwartier. Een buurt in transformatie direct naast het centrum van Den Haag. Een wijk die zich ontpopt tot één van de meest gewilde woonwijken van de stad. Een plek van contrasten: stoere industriële panden, maar ook nieuwbouwwoningen in alle prijsklassen. Een plek om lekker te wonen, in de luwte van de binnenstad, met alle voorzieningen binnen handbereik. 

 

Stappenplan

 

Stap 1: Bekijk de locatie van De Regent II 

Bezoek de locatie om een goed beeld te krijgen wat de buurt je bied. Er zijn al diverse nieuwbouwoningen gerealiseerd, proef de sfeer! Daarnaast is voor jou als geïnteresseerde natuurlijk de exacte ligging en oriëntatie van belang. Daarom hebben wij een plattegrond gemaakt van het gebied. 

Locatie

 

Stap 2: Bekijk de woningen

De Regent II bestaat uit 4 Verandawoningen en 11 Terraswoningen, zowel 3- als 4-laags. Elk even bijzonder door de verschillende woningplattegronden, terrassen en ligging. Bekijk de informatie van de verschillende woningtypes en ga op zoek naar de woning die het beste bij jou past. Via de woningzoeker kun je gemakkelijk kijken hoe de woningen gesitueerd zijn. Per bouwnummer kun je de specificaties bekijken. Elke woning is anders, maar ze hebben één ding gemeen; gelegen in een bruisende buurt met alle voorzieningen en het centrum op loopafstand. 

Ontdek de woningtypes Bekijk de woningzoeker 

 

Stap 3: Bekijk de documentatie 

Alle verkoopdocumentatie, waaronder de brochure, prijslijst en woningplattegronden staan voor je klaar via de onderstaande button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het verkoopteam. 

Downloads

 

Stap 4: Laat een financiële scan doen

Bij het kopen van een woning hoort natuurlijk ook een overzichtelijk kostenplaatje. Wij adviseren je dan ook om, voordat je je inschrijft, in gesprek te gaan met een financieel adviseur om voor jezelf je financiële situatie in beeld te brengen. Om je hiermee te helpen kun je bij Frisia Hypotheken terecht. Je kunt een gesprek aanvragen via de onderstaande button. Natuurlijk kun je dit ook bij een andere financiële partij doen. 

Ja, ik wil een financiële scan

 

Stap 5: Schrijf je in! 

Schrijf je in voor jouw favoriete bouwnummer(s). Staan de woningen onder optie? De ervaring leert dat niet altijd alle woningen worden verkocht aan de eerste optant. Schrijf je daarom in én wij plaatsen je op de reservelijst. 

Inschrijven Contact 

 

Bekijk de uitgebreide verkoopdocumentatie, zoals de plattegronden per bouwnummer, de technische omschrijving en het uitvoeringsniveau woningen op de downloadpagina. 

Downloads